pisztráng zsályás vajban

Avagy két pisztráng az nem pisztráng. Legalábbis ezt mondta Peti a vacsora végén, finoman rákérdezve, hogy lehet-e többet is venni pisztrángból kettőnél. Megnyugtattuk, hogy lehet. 🙂

Az elkészítés és a képek:

  • végy 2 pisztrángot
  • pucold meg, ha kell még
  • kívül belül sózd, borsozd és hagyd állni fél órát a hűtőben
  • vékonyan forgasd meg lisztben
  • serpenyőben 5 dkg vajat ízlés szerinti zsályával megolvasztunk
  • a hal mindkét oldalát 7-7 percig sütjük

 

IMG_7400 IMG_7401 IMG_7402 IMG_7404 IMG_7405 IMG_7406

 

Egy gondolat “pisztráng zsályás vajban” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük