mikor lesz csütörtöki moziműsor, csókolom?

Azt gondoltam, hogy mozijegyet venni csak két dolog függvénye: pénz és szabad hely a moziteremben. Kiderült, hogy tévedtem.

Ugye a vasárnap megbeszéltek alapján gondoltam, hogy tegnap este foglalok jegyet a csütörtöki vetítésre. Azt mondta a srác, hogy azt nem lehet. Gyors gondolatok a fejemben: Betelt volna a terem x %-a? Esetleg 5 napra előre csak tőlünk nyugatra lehet jegyet előjegyezni? A válasz prózaibb volt: nincs csütörtöki moziműsor. Na, ez milyen?

Óvatosan megkérdeztem, hogy na és mikor lesz? Azt mondta, hogy ma este 6 után már biztosan lesz. Az előbb hívtam a mozit, most egy női hang mondta teljes nyugodtsággal (már rutinosan azt kérdeztem, van-e csütörtöki műsor), hogy nincs, és majd talán holnap vagy szerdán lesz. Hát így tervezzek előre! 🙂

Szóval minden valószínűség szerint, majd csütörtökön kiderül, hogy megyünk-e moziba vagy sem.

A felkért felvigyázóktól addig is kis türelmet kérek, mert nem tudom, mikor lesz konkrét, hogy a gyerekeket hányra vinnénk.

(az már csak szakmai hiba nálam, hogy nem tudok napirendre térni a felett, hogy a malommozi hivatalos weboldalán 2. napja ezek a hét napjai: hétfő, kedd, szerda, péntek, péntek, péntek … igen, három péntek, de ez látszólag senkit nem zavar.)

2 hozzászólás “mikor lesz csütörtöki moziműsor, csókolom?” bejegyzéshez

  1. As for the film in question, I have one thing to say: Very good, Master Dwarf, very good, indeed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük