Valamelyik péntek este a boltban nézelődtünk, milyen felvágottat vagy egyéb hústerméket vegyünk a gyerekeknek vacsorára. Mivel egyiktől sem voltam elájulva, gyors elhatározással vettem 4 szép szelet tarját helyette, amelyet otthon villám módszerrel készítettünk el, a fiúk nagy örömére. A kis mézzel elkevert mustárral bekent, sózott tarjaszereletek mentek a forró minimál olajba, közéjük a fokhagyma. Amíg szépen átsültek, felaprítottam a zöldségeket. Miután a húst tányérokra szedtük, a fennmaradó mézes-mustáros szafttal nyakonöntöttük a feldarabolt zöldségeket, így megvolt a dresszing is. Balázs kétszer kért a salátából! (ez most paradicsom, vajretek és kukorica elegye volt).
Néhány kép a készülésről és a kész ételről. Két embernek az egész kb. 15 perc, mindenestől.
Guszta ÉS finom! 🙂