Egyébként reggelre is remekül lehet ezt időzíteni, mert a formázás után az ember lefedi folpackkal a zsemléket vagy kifliket, beteszi a hűtőbe, és reggel a hideg sütőbe téve amíg az melegszik, addig szépen kel és utána kisül, így nem kell kora reggel dolgozni vele, csak betenni a sütőbe. Mondjuk hétvégén reggelire így könnyű meleg pékárut gyártani.
Nagyon guszták a zsömlék! Jók lennének holnap reggelire is! 😉
Hát arról már lecsúsztam, de majd legközelebb 🙂
Egyébként reggelre is remekül lehet ezt időzíteni, mert a formázás után az ember lefedi folpackkal a zsemléket vagy kifliket, beteszi a hűtőbe, és reggel a hideg sütőbe téve amíg az melegszik, addig szépen kel és utána kisül, így nem kell kora reggel dolgozni vele, csak betenni a sütőbe. Mondjuk hétvégén reggelire így könnyű meleg pékárut gyártani.
Marci: “Nagyon tetszik, guszta!”
Bence: “Nagyon szépen csinálják a képen az eperlekvárt” 🙂