első zsemle

Öregtészta éppen nem volt, de házi pékárut szerettem volna a vacsora mellé adni, így sült ki ez a zsemle. Már nincs belőle.

3 hozzászólás “első zsemle” bejegyzéshez

    1. Hát arról már lecsúsztam, de majd legközelebb 🙂

      Egyébként reggelre is remekül lehet ezt időzíteni, mert a formázás után az ember lefedi folpackkal a zsemléket vagy kifliket, beteszi a hűtőbe, és reggel a hideg sütőbe téve amíg az melegszik, addig szépen kel és utána kisül, így nem kell kora reggel dolgozni vele, csak betenni a sütőbe. Mondjuk hétvégén reggelire így könnyű meleg pékárut gyártani.

  1. Marci: “Nagyon tetszik, guszta!”
    Bence: “Nagyon szépen csinálják a képen az eperlekvárt” 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük