Balatoni hosszúhétvége

Múlt hét pénteken némi szülői dilemmázás után Gergő élete eddigi leghosszabb útjára indult, amit az elejétől majdnem a végéig át is aludt. Egyben ez volt első rövidke nyaralása is, persze az ő esetében még ez az első dolog nem nagy szám, ha nem pont az evés-alvás-pelenkatöltés bűvkörében történik a dolog.

Szép barna legények vártak minket, és persze mindenki nagyon örült a viszontlátásnak. Még a legkisebb is, bár azért gyorsan jelezte, hogy oké, ez itt a Balaton, szuper, akkor kérem a ciciket 🙂

A hosszabbított hétvége a hosszabbítás okától eltekintve nagyon jól sikerült, a sok eső ellenére rengeteget fürödtünk is és az éjszakák is nyugodtak voltak. A legkisebb is jól érezte magát, nem viselte meg a környezetváltozás, jókat aludt a babakocsis kempingkörökön. testvérei nagyon büszkén tologatták körbe-körbe.

Volt sok izgalom is, például a siklóvadászat. És sok mindent tanultunk is, például azt, hogy ha az eső miatt elmegy az internet és nem jön vissza, akkor viszlát, bankkártyás fizetés. Tök jó, hogy a pénzügyi megbízások a nyílt interneten száguldanak keresztül, ezen kicsit leakadtam. De sebaj, a készpénz még mindig működött, mert ha nincs internet, akkor SZÉP kártya elfogadás sincs 🙂 (Még egyszer köszi Andris!)

Tehát összegzésként mindannyian jól éreztük magunkat, a következő balatoni kirándulást lelkesen várjuk, csak a visszautazást képzeljük el  kicsit gördülékenyebben!

A legjobb képek a hétvégéről:

Egy gondolat “Balatoni hosszúhétvége” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük