Bajai filézett pontyhalászlé, gyufatészta >> Sugovica

Halászcsárda tesztelés, pozitív eredménnyel! Tegnap este a Sugovica Halászcsárdában vacsoráztunk. A hellyel kapcsolatosan személyes élményünk még nem volt, csak innen-onnan hallottam róla, hogy jó a konyha, de nem is emlékeztem pontosan, hogy kitől, szóval kísérletezős este volt.

A weboldal alapján már volt egy alap benyomásom, amit belépve abszolút igazolt is, csárda hangulat, bár nem odaillő, de kellemes zenei aláfestéssel.  Negyed nyolc körül még alig volt valaki, így az asztalfoglalás feleslegesnek látszott,  de azért mire végeztünk elég jól megtelt, tehát csak érdemes odatelefonálni, ha az ember biztosra akar menni. Mivel nem túl ,nagy a csárda, ha sokan vannak és hangosak, akkor bizony zaj van.

Előre tudtuk, hogy halászlevezni fogunk, egyrészt, mert arra vágytunk, másrészt mert annál jobb tesztje nincs is egy halas helynek. Ha a halászlé rendben van, akkor a többi halacskával sem lesz gond. Nos, a halászlé nagyon rendben volt, no meg bográcsban is, az egy adag gyufatészta két embernek is bőséges és szintén két személyre szerepelt benne az erőspaprika is, de abból csak egy fogyott el. 🙂
A halászlevet egy kis Gere Portugieserrel kísértük, illet hozzá.

Az étlapot végiglapozva lesz még miért visszajönni, csodásan hangzó harcsa és fogas ételek sorakoztak benne.

Szerintem az ára is korrektek, nem sokkal többet fizettem, mintha pizzériában eszünk korsó sörrel, a hasonlítgatásba meg bele sem érdemes kezdeni.

Summa: aki halételre vágyik, és nincs kedve/ideje/érkezése/ otthon foglalkozni vele, annak jó választás, ajánlom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük