állati etetés

Ma a vadasparkban jártunk, ahol a gyerekeknek igazi kalandban volt részük. Ők gondoskodtak arról, hogy az állatok hozzájussanak az ebédjükhöz. Mi több, még menüt is ők válogatták össze. Például ma Balázs Peti segítségével döntötte el, hogy az indiai antilopok milyen zöldséget egyenek ebédre. Azt is megfigyeltük, hogy a kenguruk például nem kedvelik a fekete retket, a kislibás ludak pedig a látogatókat, még akkor sem, ha salátát hoznak.

Ezen kívül még vetélkedtünk is, amiben családilag a fantasztikus utolsó helyet sikerült megszereznünk, mert Katának a növények illatának bekötött szemmel való felismerése nem ment, nekem pedig a lufieldurrantás. Balázs viszont ügyesen dobálta a tollat, Peti pedig nagyszerűen vizsgázott “activity mutogatásból”: elkezdett ugrálni, Kata rákérdezett valamit, Peti pedig megszólalt, “Nem, kenguru!”, amivel le is zárult a vetélkedés. Azért az 5. helyezett is kapott díjat. A nyeremények között válogatva Peti nagylelkűen felajánlotta nekem a páviánt ábrázoló kulcstartót … vettem az adást 🙂

Összesen szerintem 3 órát töltöttünk ott, éppen csak a kis oroszlánról csúsztunk le, de az etetés jó csere volt. A fiúk olyan helyeken jártak, ahová más látogató csak kívülről nézhet be! Csináltunk képeket is, lehet nézni, milyen volt a felszolgálás ma ebédkor a vadasparkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük